Autoriseret Psykolog - Slogan
 
 
 
Honorarer og tilskud pr. 1.1.2019


 
Honorar for en individuel session 50 min.: kr. 1050,- 
 
Honorar for en par-session 60 min.: kr. 1500,-
 
Honorar for en familie-session 2-5 personer 50 min.: kr. 1500,-

Akuttillæg: 50% tillægges ved ydelser udenfor planlagt arbejdstid.
 
 

 
Afregning foregår efter hver session. Der kan betales med Visa/Dankort og Mobile Pay eller kontant. Der kan desværre ikke betales med Mastercard grundet høje gebyrer. 
 
Afbud skal foretages senest dagen før kl. 12.00 på telefonnr. 40 44 75 23.
Senere afbud eller udeblivelse uden afbud vil blive opkrævet fuldt honorar.
 
Du kan ikke få tilskud fra sygesikringen til psykologsamtalerne. Det betyder, at du ikke kan bruge en henvisning fra lægen hos os. Du kan dog få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.
 
Har du en sundhedsforsikring hos dit forsikringsselskab, kan denne benyttes hos os. Nogle har også mulighed for psykologsamtaler som en del af deres indboforsikring. Enkelte forsikringsselskaber kræver en lægeudtalelse i forbindelse hermed. 
 
Det kan også være, at din arbejdsplads har tegnet en sundhedsforsikring til dækning af psykologsamtaler. Du kan spørge din arbejdsplads, eller du kan kontakte forsikringsselskabet direkte. De har tavshedspligt.
 
Endelig er der også den mulighed at søge om tilskud til psykologsamtaler gennem fagforeningen eller socialforvaltningen i kommunen. Nogle fagforeninger bevilliger 3-5 psykologsamtaler f.eks. i forbindelse med stress og udbrændthed.